vrijdag 6 september 2013

Droomboek


Droomboek


Hebben jullie hem al? Hebben jullie hem al bij de post gevonden? De waardebon? De waardebon voor het Droomboek voor de koning met toekomstdromen voor ons koninkrijk, van het Nationaal Comité Inhuldiging? Als ik het nieuws eromheen moet geloven, is bij alle huishoudens van Nederland de waardebon op de mat gevallen.

Behalve bij ons dan…

Zouden ze het op alfabetische volgorde doen? Misschien zijn ze nog niet bij de v? Of zijn op?

Nu wil ik hem! Nu ik geen waardebon heb gekregen wil ik hem echt! Het is gratis en iets wat gratis is laat ik me niet door me neus boren. Ik heb er recht op als inwoner van The Royal Kingdom of the Netherlands.

Misschien kijk ik er nooit in. Misschien ga ik het gebruiken onder een tafelpoot tegen het wippen. Misschien gebruik ik het wel als onderlegger tijdens het knutselen. Misschien geef ik het wel weg voor de rommelmarkt. Het doet er allemaal niet toe. Ik wil het!

Hoeveel kost het maken van een boek eigenlijk? En hoeveel huishoudens zijn er eigenlijk in Nederland? Iets van 8 miljoen? Serieus?

Op Marktplaats wordt op dit moment flink geboden op een specifiek exemplaar. Maar geen gewoon exemplaar, nee, een met  de handtekening van de koning. Nee, ik moet wel volledig zijn: met handtekening én smiley van de koning. Een smiley? Serieus?

Een droomboek met smiley van onze nieuwe koning… ik zou zeggen bieden maar! Wie wil dat nou niet? Echt een droomboek!!