woensdag 24 oktober 2012

Vrije val

Vrije val

De nieuwste film van James Bond is uit! 007: de uber-spion. James die omringd door slanke mooie vrouwen de strijd aangaat met boeven met de hulp van allerlei snufjes en gadgets. Hij wint altijd! En datzelfde scenario vult 23 films, 50 jaar lang!

De nieuw Bond voor mij is Baumgartner. Felix de superman!
Op wie anders zijn al deze titels van toepassing: Thunderball, You only live twice, Moonraker, The world is not enough, Die another day en natuurlijk Skyfall.
Skyfall? Ja, dat is ook toevallig eigenlijk! Met het hele gezin keken we via livestream naar de afdaling. Ik hield het niet van de spanning (”Mam, doe normaal!”) Toen hij begon te tollen, dacht ik toch wel: hmmm…. Ik zit hier toch niet met mijn kinderen te kijken naar iemand die dadelijk te pletter valt, hè??? Allerlei snufjes, gadgets en natuurlijk het superpak moesten er toe leiden dat Felix levend de aarde zou bereiken. Maar er kon best veel misgaan. En dan komt Q je niet te hulp, hoor.
En dat alles gesponsord door RedBull, want RedBull geeft je vleugels. Waarom wordt James dan eigenlijk niet gesponsord door RedBull? In plaats van Martini, zien we ineens Heineken voorbij komen. Wie bedenkt zo iets? Als het een geldkwestie was, had RedBull de deal makkelijk kunnen winnen. Maar, nee het werd Heineken. Energiedank versus alcohol.
 
Misschien kan RedBull de sponsor worden van de wielrenners? Motto: ‘Met RedBull heb je geen Epo nodig!’
Tsja, dat hele dopingschandaal is wel heel vreemd. Er is iemand die beweert dat de urinemonsters van Lance vervangen werden door schone monsters en dat hij op die manier steeds door de controle is gekomen. Maar dan kan het dus ook andersom: iemand die onschuldig is op die manier erbij lappen. Ja, nee, dat is ook een sport hoor: stiekem in een hele korte tijd als niemand het ziet urinemonsters verwisselen. Daar moeten ze gele truien voor uitdelen!
 
Over truien gesproken… ik heb gehoord dat Mart zijn Noorse truien op Marktplaats heeft gezet. Wie biedt?
heren: truien/vesten: nr: Advertentie: 608662844