zondag 14 april 2013

storING


12-04-2014

Geachte directie van ING,

 

Naar aanleidING van de recente storING, stuur ik u mede namens mijn ouders deze klachtenbrief toe:

Wat schetste onze verbazING? Bij de incheckING van de rekenING bleek dat er verminderING van onze financiërING op de afschrijvING stond! Ook klopte de bankrekenING van mijn ouders, tot hun ontzettING, helemaal niet! Volgens hun begrotING dreigt er nu een bedreigING voor hun kapitaalverhogING. Daarnaast is het een kwellING en geeft het geen voldoenING om te zien dat ik de aflossING van mijn eengezinswonING niet kan betalen en dat gaat ook ten benadelING van de bekostigING voor mijn vaste plaats op de campING te BruntINGe waar ik graag doe aan Nordic WalkING. Vol ontgoochelING en verontwaardigING zorgde uw mededelING voor opschuddING. Mijn vader kreeg van de opwindING een hartverzakkING. Daar boven op kwam door oververhittING hun frituurpan tot ontploffING. Mijn vader heeft een hartaandoenING en heeft van vanaf zijn persionerING moeite met digitaliserING. Het mag duidelijk zijn dat uw misleidING plotselING voor opschuddING zorgde.

Het ontgING mij niet dat er geen juiste berekenING was gemaakt van onze lastenverzwarING. Het is een aanfluitING!

Namens de INGklantenverenigING komt er een indienING voor een motie van afkeurING voor uw bedrijfsvoerING. De verenigING zorgt voor belangenverdedigING.

Ik doe u namens hen de volgende mededelING: neem computerbeveiligING in uw automatiserING, zodat de marketINGafdelINGsdwalING in uw geldinstellING niet meer zorgt voor een een rechtelijke dwalING maar betere nalevING van van de financiërINGsregelING van uw klanten.

We hopen op uw medewerkING, bovenstaande geeft ongetwijfeld stof tot overpeinzING en vraagt om ophelderING, graag willen wij een juiste berekenING voor een reddINGsactie van onze bankrekenING.

Met minachtING,

INGrid van de WeterING uit VlaardINGen